SREDA, 11.11.2020

SREDA, 11.11.2020

Tudi v Domu imamo danes » Martinovo« . Za kosilo je bila danes martinova pojedina ( juha, mlinci, rdeče zelje in piščančje bedro ) ter seveda kozarček vina. Žal tokrat brez glasbe, plesa, zabave in v skladu z navodili pristojnih služb, ki skrbijo za naše zdravje.

Brise smo danes odvzeli osemnajstim ( 18 ) stanovalcem, ki so sedaj v » sivi coni«. Izvide pričakujemo jutri.

Sedaj v popoldanskih urah smo prejeli dva ( 2 ) pozitivna izvida stanovalcev. Premestila sta se v » rdečo cono«, tako da na današnji dan biva v tej coni 14 stanovalcev. Ostali izvidi so bili negativni.

V bolnišnici sta na današnji dan dva ( 2 ) stanovalca, vendar ne zaradi okužbe s SARS-CoV-2.

Testi včeraj odvzetih brisov zaposlenih so bili prav tako negativni.

Svojce naši stanovalcev , ki so te dni v » rdeči coni » lahko pokličete na telefon št. 02 82 40 920 int. 337. Ta številka je na prenosnem telefonu in ga lahko naši zaposleni odnesejo stanovalcu v njegov prostor ali posteljo. Vzemite si čas, pogovorite se z njim in jim krajšate dolge dneve v t.i. » rdeči coni « Doma. Po uporabi bodo slušalko zaposleni očistili in razkužili ter pripravili za naslednjega klicatelja.  S stanovalci/ svojci, ki imajo svoje GSM aparate pa ste lahko na vezi kadar želite. V pomoč pri raznih nastavitvah  so vedno na razpolago tudi prisotni zaposleni v coni.

Osebje/ zaposleni na tem oddelku imajo drugo interno številko in sicer 309 stacionarnega telefona,  katera pa naj bi bila prosta za NUJNE klice iz » rdeče cone« .

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino