SOBOTA, 7.11.2020

SOBOTA, 7.11.2020

Rezultati testiranj so danes že znani. Včeraj so bili še odvzeti 4 brisi stanovalcev in sta bila 2 rezultata pozitivna. V » rdeči coni« je trenutno sedaj 9 stanovalcev. Diplomirana sestra, ki danes dežura v tej coni je povedala, da se stanovalci počutijo dobro in da nihče nima težav z dihanjem. Povišano telesno temperaturo imata dva stanovalca. Noč so preživeli mirno in brez težav.
Danes so bili odvzeti brisi sedmim ( 7 ) stanovalcem. Izvide pričakujemo jutri.

V Domu smo morali vzpostaviti » sive cone«, da čimprej zajezimo izbruh okužbe in omejimo prehajanje. Čista » bela cona« je sedaj stanovanjska skupina na Mavrici in stanovanjska skupina na Zarji.

Tudi pri zaposlenih so se pojavili pozitivni rezultati in sicer so bili od osemnajstih ( 18 ) odvzetih brisov trije (3 ) rezultati pozitivni. Zaposleni ( od tega sta dva redno zaposlena delavca in eden preko Študentskega servisa.) so sedaj doma v samoizolaciji. Vsa nadaljnja navodila so prejeli iz NIJZ.

Danes, kot je povedal župan Občine Prevalje dr. Matija Tasič, bi naj prispel kontejner. Zaposlene ga bodo lahko uporabljale za počitek in za preoblačenje. Vsi zaposleni, ki delajo v
» rdeči coni« nimajo in ne smejo imeti stika z ostalim delom Doma.

Delamo po svojih najboljših močeh in se trudimo. Zaposleni so predani delu, predani so stanovalcem in celotnemu kolektivu Doma. Vsem se zahvaljujem, verjamem v njih in jim zaupam. Vem, da bomo zmogli in premagali ta trenutni izbruh. Naučiti pa se bomo morali živeti z virusom.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino