SOBOTA, 24.10.2020

SOBOTA, 24.10.2020

Iz Doma starejših Na Fari sporočamo, da sta oba včeraj odvzeta brisa stanovalcev bila negativna. Enemu je danes temperatura padla in je premeščen že v svojo sobo, eden ostaja žal še zaradi povišane temperature in slabega zdravstvenega stanja ( ne zaradi Covida) v enoposteljni sobi » sive cone«. Danes stanovalcem nismo odvzemali brisov. Življenje v Domu poteka normalno – seveda razmeram primerno.

Včeraj odvzeti bris zaposlenega iz Doma je danes pokazal negativni rezultat; bris je danes oddal še eden zaposleni in napovedan imamo odvzem brisa za zaposlenega tudi v ponedeljek.

Zakaj odvzemamo brise toliko zaposlenim? Zato, ker so dogovorni in skrbni. Povedo, da so se srečali s pozitivno osebo; povedo, da ima njihov otrok znake okužbe ali celo pozitiven rezultat testa. Povedo, da se slabše počutijo in tudi povedo, da le sumijo na okužbo. Z vsakim zaposlenim se potem individualno dogovorimo kako ravnati v prihodnjih dneh, da zaščitimo sodelavce, da zaščitimo stanovalce in ves »naš Dom« pred vdorom okužbe, katera potem, kakor lahko vidimo, povzroči še več tegob, slabše zdravstveno stanje stanovalcev in nenazadnje zelo, zelo težke delovne pogoje zaposlenim.

Miren vikend vsem, ki ste doma in ostanite zdravi ter zavarujte sebe in druge.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino