PETEK, 11.12.2020

PETEK, 11.12.2020

Včeraj in danes imamo v Domu veliko dela s preselitvami in vzpostavljanjem prvotnega stanja kar nam sedaj tudi uspeva. Stanovalci so se razveselili » svojih« sob, nekateri pa se bodo vrnili v svoje sobe šele tekom naslednjega tedna. Za praznike želimo biti že vsi – kot radi rečemo – na svojih mestih.

Doživeli smo zopet presenečenje:

Gospa ( predstavila se je z imenom Darinka ) je poklicala po telefonu socialno službo Doma in povedala, da želi obdariti enega našega stanovalce za praznike.

 In res, v recepciji je že čakalo darilo ( zelo bogato ) z voščilnico. Socialna služba je izročila darilo stanovalki, za katero vemo, da sedaj v času praznikov ne bo imela obiskov.

Gospa Darinka ( kdorkoli ste, ker več ne vemo ) : najlepša HVALA vam za obdaritev naše stanovalke. To je bilo presenečenje in naše veselje ter presenečenje in veselje za našo stanovalko.

Z današnjim dnem tudi zaključujemo s pisanjem DNEVNIH novic. Oglašali se bomo še občasno ob posebnih priložnostih, ob zanimivih temah, ob objavah informiranja javnosti;  najraje pa seveda  ob lepih trenutkih.

V naslednjem tednu bomo obvestili zunanje odjemalce kosil, če bodo že vsi zaposleni, ki skrbijo za to storitev, tudi na delovnih mestih.

Stanka VAUH, direktorica

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino