NOVICA – Sreda, 25.03.2020

NOVICA – Sreda, 25.03.2020

Poleg tega, da imajo danes praznik vse mame tega sveta, smo v uporabo dobili tri mobilne telefone. Za lepo gesto se Telekomu prav posebej zahvaljujemo.

S strani stanovalcev so zelo dobri odzivi. S svojimi dragimi svojci so se pogovarjali, poslali smo »fotke«. S tem bomo seveda še nadaljevali. Če ima kdo možnost pa vas vabimo, da poklepetamo preko vibra, skypa.

Odzivi so zelo lepi in ogrejejo srce.

Pošiljajo objeme, želje da ostanemo zdravi
Polepšali smo jim dan
Pošiljajo fotografije vnukov, ki jih potem pokažemo stanovalcem
Vidijo, da jih čuvamo ter da so zdravi
Vsem želijo veliko zdravja in se zahvaljujejo za našo srčnost ❤

Seveda pa vsem materam… Vse lepo za materinski dan ❤

Prejeli smo lepe želje tudi od svojcev:

Čestitke vsem mamam, ki so zaposlene v Domu starejših Na Fari, kot tudi vsem mamicam oskrbovankam v vašem Domu ob vašem prazniku MATERINSKEM DNEVU, ker ne morem biti z vami zaradi dane situacije vam želim veliko zdravja, sreče in veselja in da se čim prej vidimo in objamemo.

Ostanite zdravi in še naprej tako lepo in požrtvovalno skrbite za naše mamice, saj dokler imaš mamo čutiš otroka v sebi.

Iz srca čestitke!

Spoštovane sestre, negovalke in vse mame v Domu.

Iskrene čestitke ob prazniku in velika zahvala za skrb vseh, ki so v Domu. Med vašimi varovankami je tudi moja mama. Želim ji, da se ti časi hitro končajo in jo bomo lahko spet obiskali in naj bo zdrava. Prenesite ji moje želje in res hvala vam za vse. .

Lep dan in objem moji mami❤

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.