NEDELJA, 15.11.2020

NEDELJA, 15.11.2020

Nedelja je pokazala izvid včeraj odvzetega vzorca stanovalcu Doma rezultat, ki nas ni razveselil. Včerajšnji odvzeti vzorec stanovalca v Domu je danes pokazal pozitiven rezultat. Stanovalec je bil premeščen iz »sive« v »rdečo cono« Doma.

Prav tako se je včeraj vrnil iz bolnišnice v Dom stanovalec, ki je bil na hospitalizaciji    (ne zaradi COVID-a ) že od 01.11.2020,  s pozitivnim rezultatom brisa. Stanovalca so zdravstveni delavci prav tako zaradi neugodnega izvida namestili v » rdečo cono« Doma. Danes je nastanjenih v » rdeči coni« 18 stanovalcev Doma. Današnje testiranje petintridesetih (35 ) stanovalcev bo pokazalo novo situacijo v Domu.

Včerajšnji odvzem vzorca pri enem ( 1 ) zaposlenem v zdravstveno negovalni službi je prav tako pokazal pozitiven rezultat in zaposleni je sedaj v samoizolaciji. Danes je bilo po navodilih NIJZ odvzetih še 8 vzorcev pri zaposlenih.

Skupno je torej danes bilo iz Doma  poslanih v laboratorij kar 43 vzorcev. Moramo ostati optimistični in narediti popolnoma vse, kar je v naši moči, da zajezimo hitro širjenje okužbe.

Upoštevajmo ukrepe v službi, na delovnih mestih, doma in v okolici. Zavarujmo in pazimo sebe in s tem bomo zavarovali tudi druge.

Stanka VAUH
direktorica

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino