NEDELJA, 01.11.2020

NEDELJA, 01.11.2020

Sporočamo, da je bil danes odvzet bris triindvajsetim ( 23 ) stanovalcem Doma in sicer dvaindvajsetim (22 ) stanovalcem Mavrice, kjer je delala zaposlena, katere test je pred dnevi pokazal okužbo. Enemu ( 1 ) stanovalcu iz druge stanovanjske skupine v Domu pa je bil odvzet bris zaradi spremenjenega zdravstvenega stanja. Stanovalci na Mavrici se počutijo dobro in ne kažejo znakov okužbe. Z njimi je sedaj stalni zdravstveni team z dvanajsturnim delovnim časom; v osebni varovalni opremi. Seveda pa vsi sedaj čakamo rezultate testov in srčno upamo, da bodo vsi, prav vsi negativni.

Da pa virus ne miruje in še vedno straši, nam dokazuje današnje sporočilo NIJZ o pozitivnem brisu osebe, ki je v Domu opravljala PUD, vendar ta oseba ni bila v Domu že od 21.10.2020. Še vedno torej drži, da imamo v Domu eno zaposleno osebo v samoizolaciji, prav tako je bila sedaj samoizolacija odrejena tudi osebi, ki je v Domu opravljala PUD.

Danes so naše sodelavke odvzele brise tudi štirim ( 4 ) zaposlenim v Domu iz preventivnega razloga, saj so bile vse štiri zaposlene v preteklem tednu v stiku z zaposleno, ki je sedaj v samoizolaciji. Prav tako pričakujemo rezultate testiranja jutri in seveda si neizmerno želimo, da so tudi ti testi vsi negativni.

Vesela sem, da nam zaposleni sporočajo svoje počutje, spremljajo tudi svoje zdravstveno stanje in že ob najmanjšem sumu izvedemo testiranje. V želji, da nam to uspeva še nadalje, se zahvaljujemo vsem za tople in vzpodbudne besede na različnih družbenih omrežjih.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino