ČETRTEK, 29.10. 2020

ČETRTEK, 29.10. 2020

Stanovalci v Domu starejših Na Fari se počutijo za razmere okrog nas dobro, prav tako vsi, ki so sedaj v » Sivi coni « zaradi izolacije. Vseh 22 stanovalcev bo opravilo po navodilih NIJZ v nedeljo tudi testiranje. Prava epidemiološka slika Doma se bo pokazala v ponedeljek, ko bomo prejeli še njihove izvide.

Štirje zaposleni , ki so bili prav tako v stiku z zaposleno osebo, katere je test pokazal pozitiven rezultat in so bili testirani včeraj, so danes dobili negativen rezultat, vendar so iz preventivnih razlogov še doma. Tudi njihova prava epidemiološka slika se bo pokazala šele čez nekaj dni.
Danes smo zaradi slabšega počutja napotili na odvzem brisa še enega zaposlenega in izvid pričakujemo tekom noči oziroma najkasneje jutri.

V Domu se zavedamo, da bomo morali živeti s Korono še kar nekaj časa. Vsi pa si želimo in delamo na tem, da ohranimo neko stabilnost in da ne izzovemo v Domu prevelikega izbruha okuženj. Vsi smo dovzetni za okužbo in prav zato MORAMO spoštovati in izvajati vse ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino