ČETRTEK, 26.11.2020

ČETRTEK, 26.11.2020

V populaciji in v naši okolici je vse preveč okuženih in dejstvo je, da se » vdora« okužbe v Dom starejših Na Fari ni dalo preprečiti in jo že popolnoma zatreti.

Dejstvo je tudi, da je virus v Domu prisoten in da bodo zaposleni naredili vse, da se okužba omeji in zatre, ter seveda tudi vse, da se preboli v čim milejši obliki.

Od včeraj odvzetih večjega števila brisov smo prejeli danes 19 negativnih rezultatov testiranja stanovalcev in 7 pozitivnih rezultatov. Žal moramo sporočiti, da se je včeraj v bolnišnici poslovil tudi naš stanovalec Doma. Sporočamo tudi, da je bilo do sedaj vsem našim stanovalcem, ki so potrebovali bolnišnično zdravljenje, to tudi omogočeno. V t.i. » rdečih conah« Doma pa je našim stanovalcem nudena vsa potrebna strokovna pomoč, ustrezna zdravstvena obravnava in nega, stanovalci so pod nenehnim nadzorom in kontrolo zdravstveno negovalnega osebja ter naše domske zdravnice.

Pri zaposlenih smo ugotovili dva nova ( 2) pozitivna primera in je tako sedaj odsotnih enajst ( 11 ) zaposlenih – ( vsi odsotni niso iz zdravstveno negovalne službe ). Ozdravelo je osem ( 8 ) zaposlenih delavcev Doma in vsi so se že vrnili na svoja delovna mesta.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino