Četrtek, 15.10.2020

Četrtek, 15.10.2020

Včeraj je bilo stanje v Domu nespremenjeno, zato tudi nismo zapisali dnevnih novic.

Tudi danes je stanje stabilno, stanovalci z izjemo dveh, katera imata povišano temperaturo in sta na opazovanju, se dobro počutijo. Zaposleni skrbimo zanje po svojih najboljših močeh. Včerajšnji test stanovalca Doma je bil negativen. Tudi danes smo odvzeli brise dvema stanovalcema in izvidi bodo znani jutri.

Zaposleni v kuhinji so poskrbeli, da imajo stanovalci na voljo tudi po želji večje količine sadja. Priznamo, da pa ne moremo nadomestiti vas in vašega druženja s svojimi dragimi.

V teh dneh bomo poskrbeli, da se bodo lahko stanovalci, ki so bili do sedaj v » sivi coni« srečali s svojci in sicer pod res strogimi varnostnimi ukrepi. Svojce, ki prihajate na obisk naprošamo, da pridete le zdravi in da niste imeli stikov s pozitivnimi osebami ali da imate morda v družini osebo, kateri je bila odrejena karantena. Z omejitvami obiskov in le pod strogimi varnostnimi ukrepi bomo omogočali stanje v Domu, kakršno imamo sedaj.

Včeraj smo testirali tudi enega zaposlenega, kateri izvid je danes prav tako izkazoval »negativno«. Danes pa smo napotili na testiranje dva zaposlena v Domu. Rezultati testiranja bodo tekom jutrišnjega dne. Redno in vestno spremljamo zdravstveno stanje zaposlenih, spremljamo njihovo počutje in spremljamo dogajanje doma ter v njihovi okolici. Zaposleni sodelujejo in sprotno sporočajo spremembe stanja v njihovi domači, ožji in širši okolici. Vsak od nas zaposlenih ima družine, partnerje, otroke, vnuke, bližnje in daljne sorodnike in budno spremljamo tudi njihovo počutje.

Vsi se zavedamo, da bomo le s sodelovanjem in pravočasnim obveščanjem onemogočali vdor virusa v naš Dom.

Stanka VAUH, direktorica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Na glavno vsebino